Sastanak u Udruzi “Maslačak” Križevci

Nastavno na nedavno održani I. kolegij gradonačelnika i načelnika općina sa područja Koprivničko-križevačke županije, u četvrtak , 4. srpnja 2024. smo u našu udrugu pozvali gradonačelnika i načelnike općina iz kojih korisnici dolaze u Udrugu “Maslačak” Križevci. Tema sastanka je bila pozvane pobliže upoznati sa socijalnim uslugama koje Udruga pruža te sa korisnicima i njihovim potrebama i mogućnostima.

Udruga svakodnevno u trajanju od 4 do 6 sati brine o 30 osoba s intelektualnim teškoćama sa područja Grada Križevaca, općina Gornja Rijeka, Kalnik, Sveti Petar Orehovec, Sveti Ivan Žabno, područja Grada Vrbovca, općina Gradec, Farkaševac i Dubrava.

Sastanku su se odazvali u ime Grada Križevaca, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam, gospodin Sandro Novosel te gospođa Đurđica Kušec, službenica Općine Gradec u ime načelnice Općine Gradec gospođe Ljubice Ambrušec. Sastanak je vodila predsjednica Udruge Slađana Sekušak, a uključila se i dosadašnja predsjednica Tamara Premuš.

Nazočni su pobliže upoznati sa svime što Udruga trenutno radi i od koje je to neprocjenjive važnosti za osobe s intelektualni teškoćama i njihove obitelji. U narednom vremenu ćemo se svakako obratiti svima koji se nisu odazvali sastanku te im prenesti zaključke sastanka.

Možda vam se svidi